PİZZA UNU IN3
W: 330 ÷ 360. Yüksek kaliteli buğday unlarının profesyonel karışımı, tahılın tam işlenmesiyle elde edilir: böylece geniş ve ince kepek, lifler ve Mantograno buğday tohumu korunur, %100 doğal ve %100 İtalyan tedarik zincirinden.
Bu un, %0,95'ten fazla ancak %1,30'dan az kül (yani mineral tuzları) içeriği nedeniyle standartların ve sınıflandırmaların dışındadır. IN3, daha doğal süreçlerin araştırılmasına yönelik bir yol izlemektedir: daha ham öğütme yöntemleriyle, buğdayın en değerli kısımları korunur, böylece hem organoleptik özellikleri hem de kepek lifleri korunur.
Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam buğday ununa göre daha iyi işlenebilirlik ile birleştirir; sonuç olarak, rustik, aromatik ve eriyen bir ürün elde edilir, yoğun bir tat ve Tip 1 ve 2 unları ile yapılan hamurlara göre daha koyu bir renge sahiptir.
10KG VE 25KG